Vi på Scarp kan hjälpa er med följande tjänster:

Filmproduktion

Rörlig bild blir allt mer populärt, och det är ett kraftfullt sätt att förmedla ett budskap. Vi kan hjälpa er med allt från den lilla produktfilmen till den stora företagspresentationen. 

Exempel:

  • Produktfilm
  • Eventfilm
  • Instruktionsfilm
  • Företagspresentation
  • Musikvideo
Fotografering

En bild säger mer än 1000 ord. Det är sedan gammalt. Vi kan hjälpa er med allt från bilder till hemsidan till det stora eventet, och är ni nu helt säkra på att ni har bilder på alla era anställda?

Exempel:

 • Mingelfotografering
 • Studiofotografering
 • Fotografering på plats
 • Produktfotografering
Rådgivning och konsultation

Ibland kan det vara svårt att veta vad ditt företag har för behov och förbättringsmöjligheter. Tillsammans sätter vi oss ner och ser över er verksamhet och hur ni kan kommunicera ert varumärke scarpare.

Strategiarbete och planering

När alla frågetecken har fått svar blickar vi tillsammans framåt och listar ut vad som är nästa steg för just er. Vi hjälper er att sätta upp tydliga mål så att ni kan fokusera på att göra det ni är bäst på.

Marknads- och kommunikationsplanering

Det finns så mycket man vill säga, men hur just ni ska berätta det kan vara svårt att lista ut och hinna med. Idag är kommunikationsmöjligheterna oändliga och det kan vara svårt att veta var man hör hemma. Vi guidar er och tillsammans hittar vi det scarpaste sättet för er att kommunicera.

Animering

Har ni något budskap ni vill förmedla, men ni vet inte riktigt hur? Då kan en animerad film hjälpa till på traven.

Sociala medier

Har ni problem att hinna med att nå ut på sociala medier? Eller vet ni kanske inte riktigt hur ni ska nå ut på bästa sätt? Då kan vi hjälpa er med detta!

Hemsida

Genom en hemsida får dina kunder tillgång till din information och erbjudanden dygnet runt. Ett utmärkt sätt att kommunicera ditt varumärke! Syns man inte finns man inte, och speciellt inte på nätet!

Copy och texter

Hittar ni inte rätt ord? Vi kan hjälpa er med allt från manusskrivning till text för sociala medier.

Grafisk design

Hur vill ni synas utåt? Vi hjälper er att sätta er prägel på allt från logotyp till er nästa rollup.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster.
Share This