Om oss

Vi är Scarp Media

Scarp Media startades i början av sommaren 2020 med målet att skapa scarpare varumärken på sociala medier. Det sker en ständig förändring och vi är här för att hjälpa våra kunder att bli scarpare genom nya strategier, innehåll som väcker uppmärksamhet och scarpare resultat. Vi håller hus i Kristianstad ute på Ängamöllan men kommer gärna på besök hos er. Ni är även varmt välkomna att komma på ett besök hos oss!

Historia
Scarp ♡ ungt entreprenörskap
Press

Historian om Scarp Media började i slutet av 2019 när Tilde skulle starta UF-företag. Då blir hon tillsagd av sin UF-lärare att: ”Du ska ha Nadja Olsson som rådgivare, annars får du F” lite skämtsamt. Så Tilde kontaktade Nadja, och hon kunde inte säga något annat än ”ja”. Vi träffades flera gånger därefter, men det var inte förrän den 6 januari som Nadja skrev till Tilde efter ett av våra möten och frågade ”Vi ska inte ta och starta företag tillsammans!?”.

Som ni kanske kan ana vid det här laget blev svaret på frågan: ”Ja men självklart! Vi kör!”. Därefter började vi sakta men säkert bygga det som idag är Scarp Media, och resan har bara börjat!

Eftersom vår egna historia började tidigt genom att starta företag som unga med hjälp av olika organisationer så som Ung Företagsamhet och Emax har vi fortsatt engagera oss i det som är så otroligt viktigt och om du frågar oss – framtiden.

Idag är vi partner med Ung Företagsamhet Skåne, jobbar med Emax – entreprenörskapsevent för unga entreprenörer, samt UngDrive.

Några av våra kunder

Region blekinge
Zenitec
HKR
Ung företagsamhet
Nyföretagarcentrum
Kristianstad kommun
QSi

Vi jobbar här!

Tilde Fryklund

Vi jobbar även med handplockade konsulter för att få in all den expertis vi och våra kunder behöver. För scarpare resultat!

Vill du jobba hos oss?

Just nu söker vi inga medarbetare, men det går bra att skicka in en intresseanmälan till: hej@scarpmedia.se