Skapa din framtid

Skapa
din framtid

En föreläsning för ungdomar – av ungdomar, där vi skapar förståelse för vikten av att följa sina drömmar.

Vi har suttit där. I samma sits. Velat mellan olika gymnasieval, fått tips från höger och vänster. Till och med blivit tillsagda vad vi borde arbeta med i framtiden. Den enda som vet det är du och ingen annan! Det är bara DU som kan skapa DIN framtid.

Genom denna föreläsningsworkshop vill vi trycka på vikten av att följa sina drömmar, och de positiva effekterna med det. Vi kommer även gå igenom hur du kan leva på din dröm, genom några enkla medel. Kanske var det inte alls vad du tänkte dig från början, det återstår att se!

Recensioner

”Viktigt att eleverna får träffa unga vuxna som har vågat satsa på att förverkliga sin dröm.

Nadja och Tilde inspirerar eleverna till att själva våga välja den vägen de faktiskt vill!”

– Sofia Högstedt, Linnéskolan Hässleholm

”Tilde och Nadja från Scarp Media har en unik förmåga att möta och vägleda ungdomar i det skedet i livet när tillvaron består av mer frågor än svar.

Med inspirerande berättelser, ett kritiskt förhållningssätt till Sveriges oskrivna regel Jantelagen och med fokus på individens egna drömmar och framtid har dessa unga kvinnor lyckats skapa en föreläsning som alla i årskurs nio borde få ta del av.

Föreläsningsdelen varvars på ett balanserat sätt med övningar där ungdomarna är delaktiga och får forma sina tankar samtidigt som Tilde och Nadja är närvarande och finns med som bollplank och som inspirationskällor.”

– Therese Engqvist, Furutorpskolan

Hitta hit

Isolatorvägen 11,
291 62 Kristianstad

Ring oss

(+46) 709 789 007
(+46) 709 789 008

Share This